Equips Seniors de l'Egara

Equips Seniors de l'Egara

dimecres, 21 de novembre del 2012

Lipdub solidari. T'apuntes ?


Hola a tots!
Aquest any, la campanya de recollida d’aliments de Nadal és més original que mai: gravarem un lipdub a l’Egara i volem comptar amb l’ajut de tots vosaltres!
El dissabte 1 de desembre i diumenge 2 gravarem el lipdub i us convidem a participar-hi, tots: grans i petits. Per a fer-ho, hi ha una condició: heu de portar un aliment per omplir el carro d’aliments que es destinarà a Càritas. Els aliments que demanen són: arròs, pasta, sucre, llet sencera, oli d’oliva i de girasol, llegums, llaunes de conserves de peix (com tonyina, sardines…).
Ens repartirem tots els participants entre l’entrada del club, el parc, la grada del camp 1, la sala 1 d’activitats dirigides, la sala d’spinning i el camp 1.
Els jugadors i jugadores del Divisió d’Honor del Club participaran, i us animen a que us apunteu.
Dissabte, després dels partits i entrenements de les diferents escoles, us citem a tots al lloc on us hagin assignat. Mirarem quins partits hi ha a l’Egara i adjudicarem zones per equips perquè puguem organitzar-ho ràpid i fàcilment, en breus us informarem depenent de quanta gent confirmi que participarà. D’altra banda, diumenge, tothom que vingui a veure les noies contra el Club de Campo i els nois contra el Polo, esteu convidats a participar si encara queden imatges per filmar.
Podeu venir disfressats, vestits del vostre esport, portar coses de Nadal… com vulgueu! Però recordeu portar un dels aliments! I això sí, moltes ganes de cantar, ballar i divertir-vos!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Com sempre, fem de la solidaritat el millor equip.

L’equip d’EHS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada